Pravno obvestilo in politika zasebnosti

Pravno obvestilo in politika zasebnosti

Pravno obvestilo in politika zasebnosti

DELPIT NEGOCE je zaskrbljen zaradi pravic posameznikov, zlasti v zvezi z avtomatizirano obdelavo, in v želji po preglednosti s svojimi strankami izvede politiko, ki zajema vse te postopke obdelave, cilje, ki jih zasledujejo, in sredstva na voljo posameznikom, da bodo lahko svoje pravice najbolje uveljavili. 

Za vse dodatne informacije o zaščiti osebnih podatkov vas vabimo, da si ogledate spletno mesto: https://www.cnil.fr/

Trenutno uporabljena spletna različica teh pogojev uporabe je edina, ki je v času uporabe spletnega mesta in dokler je nova različica ne bo nadomestila.


Člen 1 - Pravna obvestila


1.1 Spletno mesto (v nadaljevanju "spletno mesto"): Truffes-Vip.com

1.2 Založnik (v nadaljnjem besedilu: založnik): 

jean christophe delpit,

prebivalec: 2 slepa ulica Truffières, 24570 Condat Sur Vézère,

SIREN št .: 441 151 925,

telefonska številka: 05 64 49 00 11,

e-poštni naslov: contact@truffes-vip.com

1.3 Gostitelj (v nadaljevanju "gostitelj"): 

Truffes-Vip.com gosti OVH, s sedežem SAS s kapitalom 10 EUR RCS Roubaix. Tourcoing 000 000 424 761 Koda APE 419A - davčna številka: FR 00045 6202 22 424 Sedež: 761 rue Kellermann 419 Roubaix - Francija.
 

2. člen - Dostop do spletnega mesta


Dostop do spletnega mesta in njegova uporaba sta rezervirana za izključno osebno uporabo. Strinjate se, da tega spletnega mesta in informacij ali podatkov, ki jih vsebuje, ne boste uporabljali za komercialne, politične, oglaševalske namene in kakršne koli komercialne namene, zlasti za pošiljanje nezaželenih elektronskih sporočil.


3. člen - Vsebina spletnega mesta


Vse blagovne znamke, fotografije, besedila, komentarji, ilustracije, slike, animirane ali ne, video sekvence, zvoki, pa tudi vse računalniške aplikacije, s katerimi bi lahko spletno mesto delovalo, in na splošno vsi elementi, reproducirani ali uporabljeni na spletnem mestu, so zaščitena z veljavno zakonodajo o intelektualni lastnini.

So v celoti in v celoti last založbe ali njegovih partnerjev. Kakršna koli reprodukcija, predstavitev, uporaba ali prilagajanje vseh oblik dela ali dela teh elementov, v kakršni koli obliki, vključno z računalniškimi programi, brez predhodnega pisnega soglasja založnika, je strogo prepovedano. Dejstvo, da založnik ne začne postopka, ko je izvedel za te nedovoljene uporabe, ne pomeni sprejemanja omenjenih uporab in opustitve pregona.


Člen 4 - Upravljanje lokacije


Za dobro upravljanje strani lahko urejevalnik kadar koli:

- začasno ustavi, prekine ali omeji dostop do celotnega ali dela spletnega mesta, rezervira dostop do spletnega mesta ali določenih delov spletnega mesta za določeno kategorijo uporabnikov interneta;

- izbriše vse informacije, ki bi lahko motile njegovo delovanje ali bile v nasprotju z nacionalnimi ali mednarodnimi zakoni ali pravili Netiquette;

- začasno zaustavite spletno mesto, da lahko izvaja posodobitve.


5. člen - Odgovornosti


Založnik ne more biti odgovoren v primeru okvare, okvare, težave ali prekinitve delovanja, ki preprečuje dostop do spletnega mesta ali ene od njegovih funkcij.

Gradivo za povezavo do spletnega mesta, ki ga uporabljate, je izključno vaša odgovornost. Izvesti morate vse ustrezne ukrepe za zaščito opreme in lastnih podatkov, zlasti pred napadi virusov prek interneta. Prav tako ste sami odgovorni za spletna mesta in podatke, ki jih iščete.

Založnik ne more biti odgovoren v primeru sodnega postopka zoper vas:

- zaradi uporabe spletnega mesta ali katere koli storitve, dostopne prek interneta;

- zaradi neupoštevanja teh splošnih pogojev.

Založnik ni odgovoren za kakršno koli škodo, povzročeno vam, tretjim osebam in / ali vaši opremi zaradi vaše povezave ali vaše uporabe spletnega mesta, zato se odpovedujete kakršnemu koli ukrepu proti njemu.

Če bi bil založnik zaradi vaše uporabe strani predmet sporazumnega ali pravnega postopka, bi se lahko zoper vas obrnil na odškodnino za vso škodo, zneske, obsodbe in stroške, ki bi lahko nastali zaradi ta postopek.


6. člen - Hipertekstne povezave
 

Nastavitev vseh hipertekstnih povezav do celotnega ali dela spletnega mesta s strani uporabnikov dovoli založnik. Vsako povezavo je treba odstraniti na zahtevo založnika. 

Založnik ne objavi informacij, dostopnih prek povezave do drugih spletnih mest. Založnik nima pravic do vsebine v omenjeni povezavi. 


7. člen - Zbiranje in zaščita podatkov

Vaše podatke zbira Truffes-Vip.com.

Osebni podatki pomenijo vse informacije v zvezi z določeno ali določljivo fizično osebo (posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki); se šteje za določljivo osebo, ki jo je mogoče neposredno ali posredno identificirati, zlasti s sklicevanjem na ime, identifikacijsko številko ali enega ali več posebnih elementov, značilnih za njeno fizično, fiziološko, genetsko, psihološko, ekonomsko, kulturno ali socialni.

Osebne podatke, ki jih je mogoče zbrati na spletnem mestu, založnik večinoma uporablja za upravljanje odnosov z vami in po potrebi za obdelavo vaših naročil. 

Zbrani osebni podatki so naslednji:

- Priimek in ime

- Naslov

- Poštni naslov

- telefonska številka

- Finančni podatki: kot del plačila za izdelke in storitve, ponujene na platformi, platforma beleži finančne podatke v zvezi z uporabniško kreditno kartico.

8. člen - Pravica do dostopa, popravka in izbrisa vaših podatkov

Uporabniki imajo pri uporabi predpisov, ki veljajo za osebne podatke, naslednje pravice:

  • Pravica do dostopa: pravico do dostopa in poznavanja osebnih podatkov, ki jih zadevajo, lahko uveljavijo s pisanjem na naslednji elektronski naslov: contact@truffes-vip.com. V tem primeru lahko platforma pred uveljavitvijo te pravice zahteva dokazilo o identiteti uporabnika, da preveri njeno točnost. 
  • Pravica do popravka: če so osebni podatki, ki jih ima platforma, netočni, lahko zahtevajo posodobitev informacij.
  • Pravica do brisanja podatkov: uporabniki lahko zahtevajo izbris svojih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. 
  • Pravica do omejitve obdelave: uporabniki lahko od platforme zahtevajo, da omeji obdelavo osebnih podatkov v skladu s predpostavkami, ki jih določa GDPR. 
  • Pravica do ugovora obdelavi podatkov: uporabniki lahko ugovarjajo obdelavi njihovih podatkov v skladu s predpostavkami, ki jih določa GDPR.  
  • Pravica do prenosljivosti: od platforme lahko zahtevajo, da jim posreduje osebne podatke, ki so jih posredovali za prenos na novo platformo.

To pravico lahko uveljavite tako, da nas kontaktirate na naslednji naslov:
2 slepa ulica Truffières, 24570 Condat Sur Vézère

Ali po elektronski pošti na naslov:

contact@truffes-vip.com

Vsem zahtevam mora biti priložena fotokopija veljavnega podpisanega osebnega dokumenta in naveden naslov, na katerega se lahko založnik obrne na prosilca. Odgovor bo poslan v enem mesecu po prejemu zahteve. To enomesečno obdobje se lahko podaljša za dva meseca, če to zahteva zahtevnost in / ali število zahtev.

Poleg tega in od zakona št. 2016-1321 z dne 7. oktobra 2016 imajo ljudje, ki to želijo, možnost organiziranja usode svojih podatkov po njihovi smrti. Za več informacij o tej temi si oglejte spletno stran CNIL: https://www.cnil.fr/.

Uporabniki lahko pritožbo pri CNIL vložijo tudi na spletnem mestu CNIL: https://www.cnil.fr

Priporočamo, da se pred vložitvijo pritožbe na CNIL najprej obrnete na nas znotraj platforme, ker smo vam na voljo za rešitev težave. 

9. člen - Uporaba podatkov

Osebni podatki, zbrani od uporabnikov, so namenjeni zagotavljanju storitev platforme, njihovemu izboljšanju in vzdrževanju varnega okolja. Pravna podlaga za obdelavo je izvedba pogodbe med uporabnikom in platformo. Natančneje, uporabe so naslednje:

- dostop in uporaba platforme s strani uporabnika;

- upravljanje delovanja in optimizacija platforme;

- izvajanje uporabniške pomoči;

- preverjanje, identifikacija in overjanje podatkov, ki jih posreduje uporabnik;

- personalizacija storitev s prikazovanjem oglasov na podlagi uporabnikove zgodovine brskanja glede na njihove želje;

- preprečevanje in odkrivanje prevar, zlonamerne programske opreme (zlonamerna programska oprema ali zlonamerna programska oprema) in upravljanje varnostnih incidentov;

- upravljanje morebitnih sporov z uporabniki;

- pošiljanje komercialnih in oglaševalskih informacij v skladu s preferencami uporabnikov;

- organizacija pogojev uporabe plačilnih storitev.

10. člen - Politika hrambe podatkov

Platforma hrani vaše podatke čas, potreben za zagotavljanje storitev ali za pomoč. 

V obsegu, ki je razumno potreben ali potreben za izpolnjevanje zakonskih ali regulativnih obveznosti, reševanje sporov, preprečevanje goljufij in zlorab ali uveljavitev naših pogojev in določb, lahko po potrebi hranimo tudi nekatere vaše podatke, tudi po zaprtju računa. ali da vam ne potrebujemo več storitev.

11. člen - Izmenjava osebnih podatkov s tretjimi osebami

Osebni podatki se lahko delijo s tretjimi podjetji izključno v Evropski uniji v naslednjih primerih:

- ko uporabnik uporablja plačilne storitve, je platforma za izvajanje teh storitev v stiku s tretjimi bančnimi in finančnimi družbami, s katerimi je sklenila pogodbe;

- ko uporabnik v prostorih z brezplačnimi komentarji platforme objavi informacije, dostopne javnosti;

- ko uporabnik pooblasti spletno mesto tretje osebe za dostop do njegovih podatkov;

- kadar platforma uporablja storitve ponudnikov za zagotavljanje uporabniške pomoči, oglaševanja in plačilnih storitev. Ti ponudniki storitev imajo v okviru izvajanja teh storitev omejen dostop do uporabniških podatkov in imajo pogodbeno obveznost, da jih uporabljajo v skladu z določbami veljavnih predpisov o varstvu osebnih podatkov. osebje;

- če zakon tako zahteva, lahko platforma pošlje podatke za spremljanje pritožb, vloženih zoper platformo, ter za spoštovanje upravnih in sodnih postopkov;

12. člen - Komercialne ponudbe

Verjetno boste od založnika prejeli komercialne ponudbe. Če tega ne želite, nas kontaktirajte na: contact@truffes-vip.com

Založnikovi partnerji lahko vaše podatke uporabljajo za komercialne namene. Če jih ne želite, nam pišite na: contact@truffes-vip.com

Če med ogledom spletnega mesta dostopate do osebnih podatkov, se morate vzdržati kakršnega koli zbiranja, kakršne koli nepooblaščene uporabe in kakršnega koli dejanja, ki bi lahko pomenilo napad na zasebnost ali ugled posameznikov. Založnik v zvezi s tem zavrača vso odgovornost.

Podatki se hranijo in uporabljajo za obdobje v skladu z veljavno zakonodajo.


13. člen - Piškotki 

Kaj je piškotek "?

"Piškotek" ali sledilnik je elektronska datoteka, ki se postavi na terminal (računalnik, tablični računalnik, pametni telefon itd.) In se prebere na primer pri iskanju spletnih strani, branju e-pošte, ali uporaba programske opreme ali mobilne aplikacije, ne glede na vrsto uporabljenega terminala (vir: https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi ).

Z brskanjem po tej strani se lahko na vašem terminalu namestijo "piškotki" podjetja, odgovornega za zadevno spletno mesto, in / ali tretjih podjetij.

Ko prvič brskate po tej strani, se prikaže razlagalna pasica o uporabi "piškotkov". Zato se bo z nadaljnjim brskanjem štelo, da je bila stranka in / ali potencialna stranka obveščena in sprejela uporabo omenjenih "piškotkov". Podano soglasje bo veljalo trinajst (13) mesecev. Uporabnik lahko v nastavitvah brskalnika deaktivira piškotke. 

Vse zbrane informacije bodo uporabljene samo za sledenje obsega, vrste in konfiguracije prometa na tej strani, za razvoj njene zasnove in postavitve ter za druge upravne in načrtovalne namene ter na splošno za izboljšanje storitve. ki vam jih ponujamo.

Na tej spletni strani so prisotni naslednji piškotki: 

Googlovi piškotki:

- Google analitika: uporablja se za merjenje občinstva spletnega mesta.
- Google tag manager: olajša izvajanje oznak na straneh in vam omogoča upravljanje Googlovih oznak. 
- Google Adsense: Googlovo oglaševalsko omrežje, ki uporablja spletna mesta ali videoposnetke v YouTubu kot podporo za svoje oglase. 
- Google Dynamic Remarketing: omogoča ponujanje dinamičnega oglaševanja na podlagi prejšnjih iskanj. 
- Google Adwords Conversion: orodje za spremljanje oglaševalskih kampanj adwords. 
- DoubleClick: Googlovi oglaševalski piškotki za distribucijo pasic.

Življenjska doba teh piškotkov je trinajst mesecev.

Za več informacij o uporabi, upravljanju in brisanju "piškotkov" za katero koli vrsto brskalnika vas vabimo, da si ogledate naslednjo povezavo: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser.


14. člen - Fotografije in predstavitev izdelkov


Fotografije izdelkov in / ali storitev, ki spremljajo njihov opis, niso pogodbene in za izdajatelja ne zavezujejo.


15. člen - Veljavno pravo


Te pogoje uporabe spletnega mesta ureja francoska zakonodaja in je za to pristojno sodišče sedeža založbe, ob upoštevanju posebne dodelitve pristojnosti, ki izhaja iz določenega zakona ali predpisa.


16. člen - Pišite nam


Za vsa vprašanja, informacije o izdelkih, predstavljenih na spletnem mestu, ali v zvezi s samo spletno stranjo, lahko pustite sporočilo na naslednjem naslovu: contact@truffes-vip.com